Starttiviivalla

”Mitä mahdollisuuksia, mitä mahdollisuuksia!”, riemuitsee Näsä The Joulukalenterin jaksossa, jossa saa käsiinsä tonttujen Viisasten kirjan. Vaikka loppiaisen myötä joulu onkin ohi, pitää Näsän repliikki erityisen hyvin paikkansa myös uuden vuoden starttiviivoilla.

Edessäsi on 360 359 ja puolipäivää mahdollisuuksia. Mahdollisuuksia toimia, tehdä, valita, kokea, tuntea, muuttaa…  Aika tarttua toimeen!

kantti2016_juttu.jpg

Myös Kantti on uuden mahdollisuuden edessä. Tänä vuonna tavoitellaan uusia tekijöitä; uusia kasvoja toimitustyöhön ”vanhojen” rinnalle. Ja siinä samalla uusia lukijoita, tykkääjiä ja jakajia.

Kantti on areena, jolla saat vaivattomasti näkyvyyttä omille jutuillesi. Ja 'juttusi' voi olla mitä tahansa julkaisukelpoista: tekstiä, kuvaa, ääntä… Aihepiirinä koko maailma! Voit kirjoittaa sulle tärkeistä asioista tai pukea ne kuvakollaasin, piirustuksen tai videon muotoon. Mikä vain on sulle luontaisin ja miellyttävin itseilmaisun tapa!

Kantissa toimiminen ei ole Pakko vaan Mahdollisuus. Voit olla mukana, kun se omaan elämääsi parhaiten sopii – viikoittain, kuukausittain, pari kertaa vuodessa… kaikki käy! Mikäli haluat Pressipassin ja sen mukanaan tuomat edut, edellytämme kuitenkin viittä juttua vuoden aikana. Lisätietoa Kantin toiminnasta, pressipassista ja eduista saat sivuiltamme verkkolehtikantti.fi.

kantti_logo_uudella_osoitteella_pieni.jpg

Mikäli tunnet, että Kantti olisi mahdollisuus just sulle, ota heti yhteyttä paatoimittaja(at)verkkolehtikantti.fi. Niin ja vie viestiä eteenpäin koulussa ja kaveriporukassa!

Muista myös meidän somet – Instasta löydät meidät @verkkolehtikantti, FB:stä VerkkolehtiKantti ja Twitteristä @verkkolehti (verkkolehti Kantti).Kategoria: Arkisto 2016