GO Finland

pelikohtaukset.jpg

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu JIBBO on julkaissut lokakuun alussa sivuillaan www.jibbo.net GO Finland pelin. Vaikka nimi ottaakin kaikua Pokémon GO:sta, loppuvat yhtäläisyydet siihen :). GO Finlandin tavoitteena on tutustuttaa Suomeen tulleita nuoria suomalaisen käytännön kulttuurin saloihin.

Pelissä on viisi eri osa-aluetta: People, Manners, Services, School & Nature, jotka kaikki opettavat ja kertovat jotain Suomesta ja suomalaisista. Pelin sisällöt on ideiotu yhdessä nuorten kanssa ja myös pelin toteutuksesta vastaa nuori pelialan ammattilainen.

Tällä hetkellä peli on pelattavissa vain tietokoneella ja se pyörii parhaiten Mozilla ja Chrome -selaimilla. Pelikieli on englanti.

Käy kurkkaamassa, opitko sinä jotakin uutta GO Finlandista :).

Verkkolehti Kantti on osa nuorten tieto- ja neuvontapalvelu JIBBOn nuorille tarjoamaa toimintaa.Kategoria: Arkisto 2016