Some ja nuoret 2016

Some ja nuoret 2016

Kysely 13-29-vuotiaille nuorille sosiaalisen median palvelujen käytöstä

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut ja sosiaaliseen mediaan keskittynyt ebrand Suomi Oy toteuttavat yleishyödyllisen kyselytutkimuksen nuorten sosiaalisen median käytöstä. Tuloksena kyselystä on koko Suomen kattava, kyselytutkimukseen ja statistiikkaan perustuva, ilmaisessa jakelussa oleva ja helppolukuinen opas Suomessa asuvien 13–29-vuotiaiden nuorten sosiaalisen median palveluiden käytöstä ja läsnäolosta.

Kyselyn voivat täyttää vain 13-29-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset. Sen täyttäminen kestää noin 5–10 minuuttia. Muistathan täyttää kyselyn loppuun saakka - saat selvän viestin kun kysely on valmis. Kysely on jaettu kahdelle tai kolmelle sivulle riippuen vastauksistasi.

Kaikkien osallistuneiden ja sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvotaan iPad ja kymmenen kappaletta Finnkino-leffalippuja.

Tästä kyselyyn: https://ebrand.netplaza.fi/somejanuoret2016kysely/Kategoria: Arkisto 2016