Runokilpailu

TIEDOTE

EU-tietokeskus järjestää runokilpailun eteläpohjalaisille nuorille

Etelä-Pohjanmaan liiton EU-tietokeskus järjestää kirjoituskilpailun teemalla ”Eteläpohjalaisena Euroopassa”. Kilpailun tarkoituksena on hakea nuoren näkökulmasta kirjoitettua, oivaltavaa kuvausta eurooppalaisuudesta ja eteläpohjalaisuudesta. Teemaa voi soveltaa vapaasti runon tai sanoituksen muodossa.

Kilpailuaika alkaa maanantaina 11.1.2016 ja jatkuu 11.4.2016 saakka. Kilpailuun voivat osallistua Etelä-Pohjanmaalla asuvat tai opiskelevat 15–25-vuotiaat kirjoittajat.

Kolme parasta kirjoittajaa palkitaan. Pääpalkinto on opintomatka Helsinkiin Euroopan komission Suomen-edustustoon ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimistoon. Voittaja sekä toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat kaikki 100 euron lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Voittaneet tekstit julkaistaan palkintojuhlassa Eurooppa-päivänä 9.5.2016 Seinäjoella.

Raadin puheenjohtajana toimii kulttuurin kehittämissuunnittelija Tuija Ahola Etelä-Pohjanmaan liitosta. Hänen lisäkseen raatiin kuuluvat kirjailija Arto Juurakko ja kirjavinkkari Marja-Leena Mäkelä. Lisätietoja kilpailusta löytyy Etelä-Pohjanmaan liiton verkkosivuilta.

Lisätietoa:
EU-TIETOKESKUS
ELINA MANNINEN

Temp. Assistant of International Projects
Kansainvälisten hankkeiden va. assistentti
358 40 024 1813
eu-tietokeskus@etela-pohjanmaa.fi  

Kampusranta 9 C
PL/BOX 109, 60101 Seinäjoki, FINLAND

Etelä-Pohjanmaan liiton nettisivut



Kategoria: Arkisto 2016