Help.some

Help.some-mobiilisovellus tarjoaa lapsille ja nuorile luotettavaa tietoa ja neuvontaa heidän huoliinsa ja ongelmiinsa liittyen. Pelatakaa Lapset ry on kehittänyt sovelluksen yhteistyössä Helsingin nettipoliisin ja Rikosuhripäivystyksen kanssa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android-laitteille Google Play -palvelusta.

Help.some_-_kuva_ja_slogan_450x295.jpg
Help.some-sovelluksen kautta nuori voi saada tietoa ja tukea koulutetuilta ammattilaisilta ja vapaaehtoisilta esimerkiksi erilaisissa kiusaamis- ja häirintätapauksissa, seksuaaliseen ahdisteluun ja hyväksikäyttöön liittyvissä kysymyksissä sekä muiden rikosasioiden selvittelyssä ja rikoksen uhreja koskevissa asioissa.

Sovelluksessa on chat sekä viiveellinen kysy-vastaa-palvelu, joihin vastaavat Helsingin poliisin nettipoliisit sekä Rikosuhripäivystyksen ja Pelastakaa Lapset ry:n työntekijät. Lisäksi sovelluksessa on kalenteri, jossa näkyy myös muut avoinna olevat chatit ja nuorille suunnatut verkkopalvelut.

Lue tiedote kokonaisuudessaan:

Tiedote_Help.some_uusi_mobiilisovellus_nuorten_tukena_27.1.2016.pdfKategoria: Arkisto 2016_2