ICT-Seinäjoki

ICT-Seinäjoki on kolmen nuoren opiskelijan tietokone-, mobiili- ja elektroniikkalaitehuolto yritys, jossa suoritamme työssäoppimisemme yrittäjinä. ICT-Seinäjoki on Osuuskunta KAMP:n aputoiminimi.


itc-seinajoki.jpg

Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista huoltotyötä ja ystävällistä asiakaspalvelua. Koska olemme opiskelijoita, niin emme tietenkään ota tarjoamistamme palveluistamme samanlaista hintaa, kuin muut alan yritykset.
 Meillä huollettavan laitteen tutkiminen ja arvioiminen on täysin ilmaista. Tutkimme laitteesi ja kerromme, mitä sen huolto sisältää ja paljonko se tulisi maksamaan. Jos et halua huollon tapahtuvan, niin voit kieltäytyä tarjoamastamme huollosta, emmekä veloita siitä mitään.


Tarjoamme myös apua uusien tietokoneiden tai mobiililaitteiden hankinnassa. Jos asiakas ei tiedä, minkälainen laite on juuri hänelle sopiva, niin voimme auttaa ja suositella sopivaa laitetta. Kerromme myös, mistä laitteen hankinta tulisi edullisemmaksi. Jos asiakas haluaa ostaa laitteensa lähiseudun yrityksistä ja pelkää, että hänelle yritetään myydä laitetta, joka ei ole hänen käyttötarkoituksiinsa sopiva, niin voimme tulla mukaan ostoksille ja olla asiakkaan puolella auttamassa oikeanlaisen laitteen hankinnassa.

Meidät löytää myös Facebookista!

ICT-Seinäjoki
Kirkkokatu 10
60100 SEINÄJOKI

041 7040033

ictseinajoki2015@gmail.comTagit: Uutinen
Kategoria: Arkisto 2015