Sounds 2015

sounds.jpgMaksuttomaan musiikkikatselmukseen ovat tervetulleita kaikki 10–20-vuotiaiden nuorten musiikkiryhmät 

Seinäjoella järjestetään maaliskuussa Nuori Kulttuuri – SOUNDS 2015 aluetapahtuma, jossa teemana on rytmimusiikki, kansanmusiikki ja klassinen musiikki. Katselmukset pidetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla, Seinäjoki-Salissa sekä Nuorisokeskuksella. Maksuttomaan musiikkikatselmukseen ovat tervetulleita kaikki 10–20-vuotiaiden nuorten musiikkiryhmät. Musiikin ammattilaisista koostuva raati antaa jokaisesta esityksestä palautteen.

SOUNDS 2015 – Musiikin nuoret taiteilijat toukokuussa Porvoossa

Nuori kulttuuri - SOUNDS on kolmen vuoden välein järjestettävä valtakunnallinen nuorten musiikkikatselmus. SOUNDS 2015 – tapahtuma kokoaa valtakunnan laajuisesti levittyvistä aluetapahtumista 200–250 musiikkiesitystä Porvooseen 15.–17.5.2015. Tänä vuonna tapahtuman taiteellisena johtajana toimii Anna Kuoppamäki, ja järjestäjinä ovat Nuori Kulttuuri –säätiö sekä Porvoon ja Loviisan kaupungit sekä Sipoon kunta.

ILMOITTAUTUMISTIEDOT

Ilmoittautuminen Pohjanmaan aluetapahtumaan Seinäjoelle alkaa 01.02.2015 ja päättyy 27.02.2015 (ilmoittautumislomakkeen löydät nuorisopalveluiden sivuilta tai tästä linkistä ). Lisätietoja lajeista ja tapahtuman säännöistä saat osoitteesta: www.nuorikulttuuri.fi/sounds

Tsekkaa tapahtuman Facebookista!

LähdeKategoria: Arkisto 2015