Provinssi2015

MUSE (UK) / STAM1NA  / CALVIN HARRIS (UK) / FAITH NO MORE (USA) / DIE ANTWOORD (ZA) / KENT (SWE) / PASSENGER (UK) / REFUSED (SWE) / SAM SMITH (UK) / THE CARDIGANS (SWE) / DEAD BY APRIL (SWE) / FINK (UK) / KREWELLA (USA) / RED FANG (USA) / YOUNG FATHERS (UK) / APOCALYPTICA  / ATOMIROTTA  / DISCO ENSEMBLE  / EVA & MANU  / EVERY TIME I DIE (USA) / FIRST AID KIT (SWE) / HALOO HELSINKI!  / HISSER  / HOLLYWOOD UNDEAD (USA) / HUORATRON  / JENNI VARTIAINEN  / JVG  / KAIJA KOO  / KASMIR  / KATZENJAMMER (NOR) / LAPKO  / MILKY CHANCE (DE) / MNTTT  / OLAVI UUSIVIRTA  / PAPERI T  / PARKWAY DRIVE (AU) / RAISED FIST (SWE) / RYTMIHÄIRIÖ  / SOFTENGINE  / TEKSTI-TV 666  / THE GASLIGHT ANTHEM (USA) / TIPPA-T  / VON HERTZEN BROTHERS  / 

fnm.png

Yksi ensikesän Provinssin pääesiintyjä on Faith No More

Tsekkaa lisää tietoa lipuista, majoituksesta ja bändiesittelyistä Provinssin omilta sivuiltaKategoria: Arkisto 2015