Nuorten valokuvauskurssi

Maaseudun kehittämisyhdistys Liiveri tarjoaa alueen nuorille mahdollisuuden osallistua valokuvauskurssille

Liiverin alueen nuoria halutaan innostaa kuvaamaan omaa kotiseutuaan Kyläköörissä on itua -hankkeen järjestämällä valokuvauskurssilla. Samalla kuvaamisesta innostuneet nuoret saavat vinkkejä ja ohjausta kameran käytööön. Kaksi iltaa kestävässä työpajassa käydään läpi mm. kuvauksen perusteita, valonhallintaa, sommittelua ja tarinan kerrontaa kuvan avulla. Edellytyksenä on sitoutua molempiin koulutuksiin, jotka ovat torstai-iltoina 12.2 ja 19.2 Ilmajoella Liiverin toimistolla. Kouluttajana toimii palkittu ammattikuvaaja Marko Koivuporras StudioStreetiltä. Oma kamera mukaan. Kurssi on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset 5.2 mennessä.

Liiverin toiminta-alueeseen kuuluu Ilmajoki, Jalasjärvi, Kurikka ja Seinäjoki.

Tsekkaa lisätiedot täältä

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Telle Lemetyinen (040 579 0615, @liiveri.net)
lähdeKategoria: Arkisto 2015