Nuorisovaltuusto vaalit

Seinäjoen nuorisovaltuusto on itsenäinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimijataho. Siihen kuuluu kaksikymmentä 13-23 -vuotiasta nuorta, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamisesta ja omasta ympäristöstään. Vaaleihin saavat osallistua Seinäjoella asuvat, opiskelevat tai kirjoilla olevat nuoret. Toimintakausi on kaksi vuotta ja vaaleissa valitaan aina 10 uutta nuorisovaltuustolaista.

Nuorisovaltuusto toimii yhteistyössä nuorten, nuorisotoimen ja kunnallisten päättäjien kanssa nuorten elinolojen parantamiseksi. Nuorisovaltuusto tuo myös nuorten mielipiteet julki erilaisissa lautakunnissa. Valtuuston yleiskokous on kerran kuussa, mahdolliset työryhmät kokoontuvat kerran kuussa tai tarvittaessa.

Hakuaikaa 10.10.2014 asti, lisätietoja osoitteesta www.seinajoki.fi/nuorisovaltuusto

Nuva.jpgKategoria: Arkisto 2014