Festarikesä 2018: Huippunimiä auringonpaahteessa

Festari2pienempi.jpgNuorten keskuudessa suosittu Solar Sound Festival järjestettiin Seinäjoella 3.-4. elokuuta 2018. Huippunimiä täynnä ollut festivaali myytiin loppuun.

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN

Festivaalialueella oli vain yksi lava, mutta se riitti, sillä lavaan oli panostettu tänä vuonna aiempaa enemmän. Vaikka festivaalin alue on aika pieni, sinne mahtuu silti runsaasti juhlijoita. Anniskelualueen koko pisti silmään,
sillä se oli aika suuri verrattuna ikärajattomaan alueeseen. Anniskelu- sekä VIP-alueet olivat kuitenkin aivan täynnä, joten niille ei oltu varattu kuitenkaan liikaa tilaa.

Kuten Vauhtiajoissa, Solar Soundinkaan alueeseen ei kuulunut sen ihmeempiä rekvisiittoja. Tämä ei kuitenkaan haitannut, sillä alueen sisustuksen korvasivat yleisön kesäiset hymyt ja naamoja koristavat glitterit.

HUIPPUNIMIÄ AURINGONPAAHTEESSACheek6pienempi.jpg

Solar Sound on osannut lähes joka vuosi yllättää artistikattauksellaan positiivisesti, mutta tänä vuonna yllätys oli aiempaakin parempi. Ensimmäisenä päivänä lavan ottivat haltuun muun muassa
Teflon Brothers, Tungevaag & Raaban, Reino Nordin, Vigiland sekä
Pikku G.

Lauantain tähtinä lavalle astelivat esimerkiksi Roope Salminen & Koirat, Sanni, Nikke Ankara ja Mikael Gabriel. Solar Sound -viikonlopun kruunasi tietenkin Cheek. Jokainen artisti sai yleisön laulamaan ja hyppimään mukana koko illan ajan, ja artisteilla oli upea energia päällä.

KEHITYS ILAHDUTTAA

Solareita helli koko viikonlopun erittäin aurinkoiset kelit, joka teki festarikokemuksesta vieläkin antoisamman varmasti monelle juhlijalle. Kokonaisuudessaan Solar Sound oli tänäkin vuonna erityisen onnistunut kokemus! On ollut ilo nähdä, kuinka festivaali on kasvanut ja kehittynyt vuosi vuodelta suuremmaksi tapahtumaksi. Jäädään innolla odottamaan ensi vuoden Solar Soundeja!

Mikael_Gabriel1pienempi.jpg

 

Teksti ja kuvat: MirandaKategoria: Tapahtumat