Provinssi 2017 : Woodland Stagen vedot : Päivä 1

Woodland Stagen vedot : Päivä 1

Woodland Stage sijaitsi tutulla paikallaan Huhtalantien varressa. Tämän lisäksi lava tuntui kylpevän kuumassa auringossa taukoamatta ja vieressä oleva metsä puineen näytti miltei mustalta.valiin_ws1.2_valmis.jpg

Ykköspaikalla nähtiin Ellinoora, jonka takki ja pitkät housut näyttivät vettä hörppivän yleisön näkökulmasta saunalta. Tästä huolimatta fiilis oli katossa punatukkaisen laulajan hyppiessä mustan taustakankaansa edessä, johon oli kukkasin kirjoitettu ”Ellinoora”. Kyseisellä keikalla oli myös kilpailu, jossa parhaat tanssijat palkittiin.

Rock, metal ja heavy metal. Meno siis musiikin suhteen hurjeni kun kello lähestyi keskiyötä torstaina Woodland Stagella. Tästä vastasi Happoradio,Stam1na ja Airbourne. Kirsikkana kakun päällä oli vielä viisihenkinen Sabaton.

Teksti: Hanna Ollinkoski

Kuvat: Miranda Kivekäs

 


Kategoria: Arkisto 2017