Provinssi 2017 : Soundi Stagen sanailut : Päivä 1

Soundi Stagen sanailut : Päivä 1

Soundi Stage monien muiden lavojen tapaan oli jälleen tutussa paikassa maailmanpyörän vieressä, samalla hiekkakentällä päälavan kanssa. Sillä Stage oli teltassa, näytti siellä hämärältä illalta, vaikka kello olisi ollut neljä.valiin_ss1_valmis.jpg

Torstaina toiminta tässä lokaatiossa alkoi puoli neljän aikoihin. Kaksi ensimmäistä esiintyjää edustivat musiikin raskaampää päätä. Turmion kätilöiden ja Battle Beastin esitysten aikana teltasta kantautui jylinä, joka muistutti hieman savua, joka tulee ulos rakennuksesta, jossa ei ole savupiippua.

Torstai tällä lavalla sai kuitenkin alkua kevyemmän päätöksen Iisan, Viewin ja Pariisin Kevään johdolla.

Teksti: Hanna Ollinkoski

Kuvat: Miranda Kivekäs

 


Kategoria: Arkisto 2017