Provinssi 2017 : Se fiilis, kun joudut vahingossa jonkun selfieen

Se fiilis, kun joudut vahingossa jonkun selfieen

Nykyaikana elämme varmaankin enemmän kuvissa kuin oikeasti. Kuvista pystyy muistamaan tilanteita ja ihmisiä, mutta pystyykö kuvan ulkopuolelta muistamaan mitään. Näkeekö kaikkea, jos pystyy tallentamaan kaiken. Yleinen valituksenaihe, varsinkin kiireessä on pystymättömyys olla useassa paikassa samaan aikaan. Jos kuitenkin jossain paikassa olemisen määre on, että tietää mitä kyseisessä ympäristössä on, eikö kuvien kautta se onnistu. Olemme siis kaikkialla samaan aikaan vaikkapa Instagramissa.

Olisi hauska tietää, kuinka monta kuvaa Provinssista otettiin kolmen päivän aikana, kuinka monta otosta edessä olevan päälaesta.

Eräs yleinen tilanne ahtaassa väkijoukossa on, kun edessä oleva porukka ottaa selfietä ja takana oleva tuntematon yrittää muuttua olemattomaksi. Haluaisin ehkä nähdä enemmän kuvia siitä, kuin niitä tavallisia.

Teksti: Hanna Ollinkoski

Kuvat: Miranda Kivekäs

 


Kategoria: Arkisto 2017