Provinssi 2017 : Ranskalaisia ja falafeleja

Ranskalaisia ja falafeleja

Musiikin kuunteluun ja miltei kaikkeen elämässä liittyy olennaisesti syöminen. Tänä vuonna festivaalialueelta ei tarvinnut aikaisempien vuosien tavoin poistua saadaksensa hyvää ruokaa.ruoka_valiin_valmis.jpg

Aivan päälavan kupeessa, maailmanpyörän vieressä tuoksui huumaavasti Kotipizzan pizza-vaunu, joka vaikutti myös koollaan. Amphitheatren vieressä oli varsinainen ruokaympyrä esiteltynä. Tarjolla oli syötävää, makeaa ja suolaista maapallon miltei maapallon ympäri. Ympyrä täyttyi ihmisillä sykleissä ja jonot saattoivat käydä välillä pitkiksi, hinta saattoi olla myös hieman suolainen. Mutta kuten sanotaan, tie sydämeen käy vatsan kautta ja kylläinen ihminen on tyytyväinen.

Teksti: Hanna Ollinkoski

Kuvat: Miranda Kivekäs

 


Kategoria: Arkisto 2017