Menoa ja meininkiä lavalla

suistamonsahko.jpg

Suistamon Sähkön kiertue rantautui myös Seinäjoen kaupunginteatteriin 17.12. Energiaa, lavakarismaa ja reilusti heittäytymistä!  Tämän nelihenkisen bändin ovat luoneet Anne-Mari Kivimäki ja Eero Grundström, ja heidän seurassaan lavalla nähdään laulajina sekä esitanssijoina toimivat Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen.

”Suistamon Sähkö esittää uutta karjalaista tanssimusiikkia työkaluinaan koneet, venäläinen leikkihaitari, lauluvoima, rap ja maaninen lavameininki.”

Luulenpa, että tämän lauseen kuullessaan monet nuoret kavahtavat kauemmas, eivätkä edes harkitse lähtöä keikalle. Näin minäkin kyllä ensi alkuun ajattelin, myönnetään, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Mutta hei haloo! Ettehän te voi tietää mitään, jos ette ole koskaan käyneet katsomassa. Tämä nimittäin vei mukanaan, ja voin melkeinpä vannoa, ettei kukaan jäänyt kylmäksi. Luulen, että itse kullakin kyllä alkaa tanssijalka vipattamaan tätä kuunnellessa.

Aivan kamala, aivan ihana, yhtä aikaa näitä molempia. En osaa edes sanoin kuvailla teille, millaista se oli, sillä siellä täytyy vain itse olla katsomassa. Ja mitkä esiintymisasut… Ihan mahtavaa.;)

Jos siis ikinä koskaan, missään elämän vaiheessa saat tilaisuuden päästä kuulemaan Suistamon Sähköä, ota se vastaan. Aivan ihanaa, lisää tätä, kiitos!!!

suistamonsahko1.jpg

Käykääpä kurkkaamassa Suistamon Sähkö: Kotiin YouTubesta.

Suistamon Sähkön musiikkia voisin melkeinpä verrata Loituman Ievan polkkaan. Tämä kyseinen laulu oli meidän musiikin kurssin kuuntelukoe listalla ja itsellä ainakin jäänyt soimaan päähän. Sen voit käydä katsomassa tästä. Samalla tavalla tarttuvaa, jää päähän soimaan ja toistaa samoja sanoja.

Laura LeväKategoria: Arkisto 2016