Aukusti 2015

Aukusti 2015 - Karri Koira, Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf

Kolme räppäriä samassa teltassa

Yllätyin, kun näin ohjelmasta, että kaikki kolme räppäriä esiintyvät yhteiskeikalla. Olen ollut aikaisemmin Karri Koiran ja Ruudolfin keikalla, sekä Mustan Barbaarin, mutta tämä yhdistelmä sai mielenkiintoni heräämään.

Vaikka lavalla räppäsi kolme suurta artistia, kukaan ei jäänyt toisten varjoon. Rajallista ajasta huolimatta sain kuulla kaikki haluamani ja tuntemani biisit. Koska kaikilla kolmella artistilla on niin paljon hyviä ja tunnettuja kappaleita, keikalla ei juuri kuultu tuntemattomampia "täytebiisejä", vaan kaikki olivat kunnon hittejä!

mustabarbaari.jpg

 Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf. Kuva: Kaisa Ojaniemi

Karri Koira on landepaukku

Karri Koira tunnusti DJ:nsä kanssa olevansa landepaukku. He sanoivat, että haistoivat Jalasjärven tulomatkallaan. Muutenkin Karrin mielestä festarit olivat todella kotoisan oloiset.

Toinen yllätyksen aihe oli, kun huomasin, että suuret räppärit esiintyvät teltassa. Ajattelin, että teltassa olisi todella kuumaa ja ahdasta. Teltta kuitenkin osoittautui varsin intiimiksi ja mukavaksi keikkapaikaksi. Viileänä iltana teltassa oli mukavan lämmin, eikä turhan ahdastakaan ollut.

Karri Koira uskalsi sukeltaa myös yleisön sekaan. "Ihmiset halaili ja otti kuvia", hän tuuletti päästessään lavalle takaisin. Itse en ole ikinä nähnyt artistin hyppäävän yleisöön, ja kävelevän sekä laulavan siellä. Nämä pienet ja idylliset festarit kuitenkin mahdollistivat sen. Tämä jäi varmasti festarikansan mieleen.

telttakuva_aukusti.jpg

Teltassa oli idyllinen tunnelma. Kuva: Kaisa Ojaniemi

 

Let me take a selfie

Räppärit eivät yhteiskuvia säästelleet, vaan he ottivat hurjan paljon selfieitä keikan aikana, ja sen jälkeen. Sosiaalisessa mediassa olikin paljon yhteiskuvia heidän kanssaan. Hurjasta someilusta huolimatta kenenkään artistin Instagram- tilillä ei ole mitään Aukustista.

karrikoira.jpg

Karri Koira. Kuva: Kaisa Ojaniemi

Kaisa OjaniemiKategoria: Tapahtumat