Provinssi 2015

Provinssi 2015 // Kygo

kygo1.jpg

Kygo villitsi kuulijat. Kuva: Sofia Mänty

Hän on vähän päälle kaksikymmentä vuotias. Hän on mies. Hän on norjalainen. Hän on DJ sekä musiikkituottaja. Hänet tunnetaan parhaiten ”I see fire” remixistään. Hän on Kygo!

Hyvissä ajoin ennen keikan alkamista Pink Stagen lavan edustalle alkoi kerääntyä uskomaton määrä porukkaa odottamaan aikakautemme ”seuraavaa elektronisen musiikin superstaraa”. Keikan alettua koko teltta oli  täynnä innokkaista kuulijoista, ja myöhässä tulleet joutuivat tyytymään seisoskeluun teltan ulkopuolella.

EDM -musiikkia soittava Kygo vangitsi lauantaina iltayhdeksältä yleisön alusta alkaen Pink Stagen tunnelmallisen pimeällä lavalla. Koko keikan ajan tunnelma oli todella sähköinen, tosin hyvällä tavalla. Kuuntelijat olivat niin innoissaan upeasta valomusiikki showsta, eikä hieltä luultavasti kukaan säästynyt. Juhlivaa yleisöä tuskin haittasi Kygon vähäpuheisuuskaan, sillä kappaleet vaihtuivat toisiin ilman taukoja.

Kygo2.jpg

Keikka oli myös näyttävä valoshow. Kuva: Sofia Mänty

Söpöäkin söpömmälle DJ:lle tämä oli ensimmäinen Suomen keikka. Korvillemme hän soi kuultavaksi suositut ”Stole the Show” sekä”Firestone” -kappaleet. Lisäksi hän soitti lukuisia remixejään, joista parhaiten mieleen jäivät ”Ed Sheeran & Passenger - No Diggity vs. Thrift Shop” ja ”Younger”.

Keikan aikana Kygolla oli käytössään DJ pöytänsä edessä,takana sekä lavan sivuilla valtavat screenit. Screeneillä pyöri kaiken aikaa laulunsanoja, remix -kappaleiden musiikkivideoita ja erilaisia animaatioita. Tehosteina nuorella miehellä oli erivärisiä valoja, ilotulitteita, liekkejä, sekä kipinäsuihkuja, joita hän käyttikin erittäin runsaasti musiikin yhteydessä.

Jos ikinä on mahdollisuus tavata tämä herra, älkää jättäkö menettä!

Sofia MäntyKategoria: Arkisto 2015