Provinssi 2015

Provinssi //Day 2

elastinen_provinssi.jpg

Ela! Kuva: Hanna Ollinkoski

Provinssin toinen päivä käynnistyi aikaisin torstaina. Porttien auettua kahdelta maan huippuartistit pistivät parastaan hiteillään ja vanhoilla ralleillaan. Varusmiessoittokunnan saksofonit ja rummut tahdittivat jammailevien ihmisten jalkoja. Passengerin Let her go-hitti oli kaikille tuttu. Päivän edetessä artistit ja bändit vaihtuvat useaan otteeseen.Varsinainen yleisöryntäys alkoi Elastisen astuttua lavalle. Hän räjäytti potin, kun Vain elämää -ohjelmasta tutut kappaleet alkoivat soimaan. Keski-ikäisetkin pääsivät tanssimisen makuun.

Calvin_Harris_-_Press_Asset_-_Colour.jpg

Calvin Harris Kuva: Provinssi Press - Calvin Harris

Provinssin toinen päivä jatkui mainiosti. Minne ikinä menikään ihmiset tanssivat hymyillen musiikin tahtiin. Mainittakoon vielä Reino Nordinin, Turbonegron ja Olavi Uusivirran vetämät mahtavat, energiset keikat. Ellei tämän luulisi jo riittäneen, Calvin Harrisin myötä maa alkoi huojua. Tuskin lähimmissä taloissa nukuttiin. Huikeine lisämausteineen tämän dj show oli päätähuimaava. Spektaakkeli, elämys. Suurieleinen, muttei mauton keikka oli täysi kymppi. Nämä musiikin ja ilon juhlat jatkuivat pitkälle yöhön ja aamuyöhön.

Hanna OllinkoskiKategoria: Arkisto 2015