Maaliskuu maata näyttää

Tätä kirjoittaessa istun Jyväskylän Veturitalleilla nuorten mediatoimitusten toimittajapäivillä

Toinen koulutuspäivä on alkamassa valokuvauskoulutuksella ja se taitaa olla ainakin Kantin porukan mielestä kiinnostavin koulutus. Eilen opimme videokuvausta ja editointia , hyviä haastattelutekniikoita ja vierailevana tähtenä oli vloggaaja Sini Laitinen, nickiltään Papananaama. 

Lisäksi olemme syöneet, nauraneet, hepuloineet ja syöneet hieman lisää. Viikonloppuun on kuulunut myös uusia tuttavuuksia, ideoita ja oivalluksia. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme mukaan näin hienon porukan, meitä on Kantista mukana jopa 4 minä. Muu väki on Torniosta, Hyvinkäältä ja Jyväskylän seudulta.

Osa Kantin toimittajista valmistautuu myös Nuorisotyöpäiviä varten

Saimme kunnian olla mukana Allianssin ja Seinäjoen kaupungin järjestämässä tapahtumassa, joka kokoaa yhteen nuorisotyöntekijät sekä muut alan toimijat ympärin Suomen. Luvassa on kaksi antoisaa päivää, joihin sisältyy luentoja, eiintymisiä, iltajuhla, työpaja sekä tietysti avajaiset ja päättäjäiset. Tämä tulee olemaan todella iso ja vaativa urakka toimittajillemme, mutta varmasti todella antoisa ja opettava tapahtuma. Taustatyön teko on aloitettu. Valmistautuminen näin isoon tapahtumaan, missä on monta erilaista esiintyjää oman asiansa puolestapuhujina, on äärimmäisen tärkeää.

Nuorisotyöpäivistä voi käydä tsekkaamassa lisää täältä 

Anne LampimäkiKategoria: Arkisto 2015