Uudistusten aika

Ihmiset kokevat tasaisin väliajoin tarvetta saada elämään jotain uutta. Se piristää ja uudistuksen kautta voi saada myös hyviä ideoita, joista kumpuaa taas lisää uutta. 

typeKANTTI.jpg

Muutos on hyväksi

Verkossa täytyy uudistua jollain tavalla koko ajan. Jos jää junnaamaan paikalleen liian pitkäksi aikaa ilman pienintäkään uudistusta, putoaa kyydistä ennen pitkään. Nettisivuilla uudistus voi tulla vaikka viikottain vaihtuvan kuvituksen kautta. Visuaalisen ilmeen päivitykset tai muut pienet huomiot tasaisin väliajoin saavat mielenkiinnon pysymään yllä.  Palveluun on mukava palata, kun se on aina vähäsen erilainen. Tuttu, mutta selvästi sellainen, että siellä on tapahtunut jotain.

Ei saisi jämähtää

Kantti ehti olla seisahtuneessa tilassa jo tovin. Meiltä puuttui myös sivuston mobiiliversio. Palvelusta, jota nuoret käyttävät - siitä ei saa tänä päivänä mobiiliversio puuttua. Ja tottahan se on; itsekin on välillä vähän kärsivällisyyden rajamailla, jos joku sivusto ei toimi kännykässä. Siellä ei meinaa päästä eteen eikä taakse muutakuin selaimen näppäimillä - jos niilläkään. Jos joku ei toimi, niin eipä sitä kauaa jaksa sellaisella sivustolla pyöriä. Jos sivusto ei ole houkutteleva heti etusivulta, sieltä poistutaan.

Kantti uudistui

Kantti uudistui 2014 vuoden lopulla ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä uudistukseen. Sivusto on toimiva, selkeä ja pirteä. Toivottavasti lukijammekin ovat ottaneet uudistuksen vastaan yhtä iloisina, kuin me täällä Kantin toimituksessa :)

----

Jos sinua kiinnostaa osallistua Kantin toimintaan, niin ota rohkeasti yhteyttä oman kuntasi Kantti-ohjaajaan, nuorisotiedottajaan tai Kantin päätoimittajaan. Kaikki yhteystiedot löydät täältä. Mukaan mahtuu aina uusia tekijöitä!

Anne LampimäkiKategoria: Arkisto 2015_2