Arjen pienille supersankareille

Tänään mulla oli tosi hyvä päivä. Siis ihan oikeasti, oli jotenkin tosi iloinen ja pirteä olo koko päivän. Ehkä se johtui siitä, että sain tehdä vain niitä asioita, joista oikeasti nautin, ja olla niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa minulla on hauskaa. Ei ollut edes koulupäivä, joten ei tarvinnut ajatella läksyjä. Illalla tulinkin miettineeksi, että olisipa kivaa, jos jokainen päivä voisi olla tällainen. Mutta eivät ne ole.

Eivät ole, ei. Mutta voisiko niistä tehdä sellaisia? Ei välttämättä, mutta olen huomannut, että kun pakolliset ja vähän ärsyttävätkin asiat on tehty alta pois, niin on paljon helpompi nauttia kaikesta muusta. Kun on läksyt tehtynä jo perjantaina, niin ei tarvitse enää niitä sitten sunnuntai-iltana puoliunessa yrittää tehdä. Silloin kouluhommat eivät myöskään paina mieltä viikonlopun aikana, kun olisi kaikkea muuta tekemistä. Voihan se olla vähän rasittavaa perjantaina heti koulun jälkeen istua kirjojen ääressä, kun on juuri tajunnut, että ”Jes, nyt alkaa viikonloppu!”. Mutta kyllä se palkitaan moneen kertaan, kun ei tarvitse niistä enää sitten myöhemmin huolehtia. No nyt meni vähän sivuraiteille, mutta pointtina on, että kaikesta kivasta voi nauttia varsinkin silloin, kun on hoitanut kunnolla myös ne pakolliset hommat.

jutunkeskelle.jpg

Tällaisia mietteitä tänään. Iso kiitos teille kaikille arjen pienille supersankareille, jotka teette siitä vielä astetta paremman! Päivät eivät ole koskaan varmoja, nautitaan siis tästä.

                                                                                                                                                                           Laura Levä

 Kategoria: Mielipiteet