Kaipaatko koukuttavia aiheita?

Kantti on verkossa toimiva lehti, jonka tekijät ovat kotoisin Seinäjoelta tai sen lähipitäjistä. Tekijät ovat alle 25-vuotiaita ja he toteuttavat verkkolehteä kuvaten, kirjoittaen ja videoiden.

Jutun aihe on vapaavalintainen; arvosteluille, haastatteluille, mielipidekirjoituksille ja sykähdyttäville valokuville löytyy aina paikka! Kantti on ilmainen eikä siitä ole muuta kuin hyötyä itsellesi.

Miten voit hyötyä Kantista? Saat uusia ystäviä, tulevaisuutta varten hyödyllisiä kontakteja, mieleenpainuvia kokemuksia, iloa elämään ja ilmaispääsyn tapahtumiin juttua vastaan. Mukaan voit liittyä lähimmän nuorisotyöntekijän kautta tai lähettää sähköpostia Kantin päätoimittajalle! Sinun ei tarvitse olla toimittaja osallistuaksesi Kantin tekemiseen, yksittäinenkin juttu riittää.

Tutki, tutustu ja tunnustele!

Teksti: Hanna Ollinkoski & Aisha Benahmed
Kantakaupungin toimitusKategoria: Arkisto 2014