Tyttö jonka elämä muuttui täysin!

Marleena oli viidentoista jonka elämä oli yhtä hulinaa. Vanhemmat erosivat ja Marleena joutui muuttamaan äitinsä kanssa toiselle paikkakunnalle. Marleena näki todella harvoin isäänsä koska hänen isällänsä oli aina jotain tärkeämpää menoa kuin tavata tytärtänsä. Marleena aloitti uudessa koulussa, jossa häntä ei otettu vastaan kovin hyvin. Äidillä oli muka niin kiire töissä ettei kerinnyt kuuntelemaan Marleenaa. Tuli toinen päivä koulussa ja kiusaaminen alkoi, ensin haukuttiin ja sitten ruvettiin tönimään niin että Marleenalle tuli mustelmia kehollensa. Marleena luuli tietävänsä että on tämän asian kanssa yksin eikä kukaan häntä kuuntelisi.

Eräänä päivänä Marleena sairastui vakavaan anoreksiaan, sen myötä tuli masennus. Marleena joutui sairaallaan anoreksian takia. Lääkäri ja hoitajat yrittivät kysellä Marleenalta hänen vanhemmistaan mutta tyttö sanoi taas ne tutut sanat ei minusta kukaan enää välitä, kaikilla on niin kiire kuunnella minua tai sitten ne vain ohittavat puheeni. Kunnes eräänä päivänä Marleenan äiti tuli sairaallaan kysymään että onko tyttö siellä, hoitaja sanoi odottakaa hetki haen lääkärin. Lääkäri tuli kertomaan Marleenan äidille tyttärensä tilasta ja äiti rupesi itkemään, hän ei meinannut uskoa korviaan kun kuuli että Marleenalla on vakava masennus ja anoreksia. Lääkäri vei äidin tyttärensä luokse, Marleena ei meinannut uskoa sitä todelliseksi että äiti jolla oli muka aina niin kiire kerkesikin tyttärensä luokse. Lääkäri jätti heidät kahdestaan ja äiti romahti itkemään kysyen että miksi, miksi näin on käynyt. Marleena vastasi äidin kysymykseen todella pettyneellä äänellä no siksi juuri näin tapahtui kun sinä et edes halua kuunnella tai puhua minun kanssani, isä on juuri samanlainen typerys kuin sinä olet. Äiti hämmästeli tyttärensä sanoja kunnes hän sanoi tyttärellensä minä lupaan tästä lähtien kuunnella mitä sinä kerrot ja sanot. Marleena siis alkoi kertomaan kaiken alusta asti äidillensä. Koulun rehtori soitti Marleenan äidille kysyen että miksei tyttöä ole näkynyt koulussa johon äiti vastasi että Marleena on sairaalassa vakavan masennuksen ja anoreksian takia.

Kunnes eräänä päivänä Marleena pääsi sairaalasta pois. Äiti soitti töihinsä ja sanoi vähentävänsä töitä, koska halusi olla tyttärensä elämässä mukana. Marleena meni takaisin kouluun. Hän istui luokan perille ja katsoi ulos ikkunasta toivoen että kaikki olisi ohitse. Rehtori tuli luokkaan toivottamaan tytön takaisin kouluun ja samalla sanoen että yksikin kiusaus meidän koulussamme johtaa jälki istuntoon. Rehtori poistui luokasta ja hetken taas kaikki rupesi kuiskimaan toistensa korvaan paitsi Marleena joka jatkoi unelmoimistansa ja toivoessa että kaikki järjestyisi. Opettaja tuli luokkaan, tuli hiljaisuus hetkeksi kunnes opettaja sanoi että tänään luokallemme tulee uusi poika jonka nimi on Werti. Opettaja sanoi nyt voit tulla Wertti ja istua vaikka Marleenan viereen. Ketään ei enää kiusattu koulussa vaan koulussa oli rauha. Wertti päätti uskaltaa kysyä Marleenalta että miksi hän oli niin laiha ja vaitonainen. Marleena vastasi kysymykseen minulla on anoreksia ja vaikea masennus. Poika ihmetteli ääneen hetken että kuinka tuollainen voi olla totta noin upeasta ja kauniista tytöstä. Marleenasta ja Wertistä tuli koulun vihatuin pari. Eräänä päivänä lääkäri soitti Marleenan äidille uudestaan. Äiti lähti nopeasti sairaallaan jossa vastassa oli Marleenan poikaystävä Wertti. Äiti kysyi Wertiltä mikä oli tilanne, poika vastasi ettei hän tiennyt mitään muuta kuin sen että Marleena on leikkauksessa pahojen haavojen ja ruhjeitten kanssa. Kunnes lääkäri tuli kertomaan surullisia uutisia Marleena ei selvinnyt leikkauksesta koska hänellä oli useita sisäisiä verenvuotoja aivoissa. Marleenan äiti ei uskonut korviaan, kunnes hän kysyi lääkäriltä varovasti että johtuiko ne sisäiset verenvuodot kiusaamisesta ja siitä että tytöllä oli anoreksia. Lääkäri vastasi että kiusaaminen oli suurin syy Marleenan kuolemaan. Wertti alkoi kertoa lääkärille ja Marleenan äidille että hän oli puolustanut tyttöä koulun ulkopuolella, kunnes Wertti tuli liian myöhään paikalle kiusaajat olivat hakanneet ja potkineet Marleenan tajuttomaksi. Rehtori erotti kiusaajat koulusta ja myös äiti teki siitä oikeus jutun jossa päätettiin että kun nuoret täyttää kahdeksantoista niin he joutuvat ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen. Wertti valmistui koulustansa ja hänellä on nykyään ammatti. Marleenan isä ei itkenyt vaikka oma tytär oli menehtynyt koska hänelle Marleena oli vahinkolapsi. Marleenan äiti sai ylennyksen töissä ja nykyään hän myös on naimisissa uuden miehensä kanssa. Kiusaajat olivat ehdollisessa vankeusrangaistuksessa mutta ne joutuivat myöhemmin linnaan koska kun oli käyneet nuoren tytön kimppuun väkivaltaisesti, myöhemmin tyttö menehtyi.

Kaikkien elämä muuttui, kiusaajat jatkoivat kiusaamista. Wertti meni naimisiin ja sai lapsen jonka nimesi Marleenan mukaan. Marleenan isällä on nykyään uusi perhe ja Marleenan äiti on naimisissa ja käy joka päivä Marleenan haudalla juttelemassa.

Sen pituinen se tarina, muistakaa nuoret että kiusaaminen on todella tyhmää ja väärin.

Mariana Kuusela-OpasKategoria: Arkisto 2013