Gran Canarialla

Koko syyslomaviikko oltiin Gran Canarialla, Puerto Ricossa. Päivisin lämpöä kyllä piisasi ainakin Suomen säähän verrattuna, vaikka eihän siellä nyt niitä kaikista kovimpia helteitä ollutkaan. Silti jokaisena päivänä mittari nousi reilusti yli 20 asteeseen.

Puerto Rico on todella mäkinen paikka, ja portaat tulivat kyllä tutuiksi viikon aikana. Meidän hotelli oli aika ylhäällä, joten rannalle sai aina kävellä sellaiset n.800 porrasta molempiin suuntiin. Onneksi ihan hotellin vieressä oli kauppakeskus, joten ostoksia varten ei tarvinnut aina alas asti lähteä.:)

Viikon aikana ehdittiin nähdä kaikenlaista, mutta varmasti olisi löytynyt tekemistä vielä toisellekin viikolle. Loman alussa käytiin kamelisafarilla, mikä oli ihan hauskaa. Kameliratsastus oli tosin hieman epätasaista ja varsinkin alamäkeen mentäessä tuntui, että kameli kaatuu tai tippuu itse kyydistä. Vierailimme myös Maspalomasin Loro Parque –eläinpuistossa. Se oli siis sellainen luontoon rakennettu eläinpuisto, jossa eläinten lisäksi oli paljon kasveja ja muuta nähtävää.

Kävimme tietysti myös Puerto Ricon suuremmassa ostoskeskuksessa, joka olikin täynnä pieniä kauppoja ja ravintoloita. Puerto Ricossa oli kyllä todella paljon ravintoloita verrattuna siihen, että se ei kuitenkaan mikään kovin suuri paikka ole.

Huono puoli Canariassa on se, että ainakin tuolla meidän kohteessa ravintoloiden sisään heitto oli aika hyökkäävää. Joka paikkaan pitäisi mennä syömään, ja jos kieltäytyy, niin sitten haukutaan perään. Toisena miinuksena sitten varmaankin tuo portaiden määrä, mutta kyllä siihenkin sitten pikkuhiljaa tottui.

Ja sitten vähän kuvia…

grancanaria1.jpggrancanaria2.jpggrancanaria3.jpg

 

Laura LeväKategoria: Kansainvälisyys