Nost3 & Protro

Tein pienen haastattelun pojista ennen kuin he jäävät keikkatauolle. Tässä on teille faneille uutta tietoa ja luettavaa!

• Miltäs teidän keikkavuosi on näyttänyt?

Nost3: Välillä ollut yllättävänkin hyvin buukattu! Kaikenlaista keikkaa mahtunut mukaan laivakeikasta festarisetteihin.

Protro: Joo ihan loistavia keikkoja on ollut. Aikalailla joka puolella Suomea käytiin tänäkin vuonna ja keikat oli paremmin järjestettyjä kuin koskaan aiemmin. Hivenen yli sata keikkaa ollaan nyt tehty yhteensä vajaassa parissa vuodessa.

• Onko teille tullut matkan varrella paljon faneja?

Nost3: Onhan noita jokunen tainnut tulla, ainakin jos facebookin statistiikkoihin on uskominen. Ja ainahan noita uusia innokkaita faneja tapaa tuolla keikkaillessakin.

Protro: Tuntuu välillä ihan hullulta, että meillä on iso liuta faneja jossain perähipiällä, missä on keikkailtu. On pelätty, ettei jollain pikkupaikalla tulisi ketään keikalle, ja sitten onkin lopulta ihan hervottoman reivit.

• Miltä teidän tulevaisuus näyttää tällä hetkellä?

Nost3: Vaikea tässä vaiheessa tarkempaa analyysia antaa, mutta toivottavasti ruusuinen tai edes tulppaanin tuoksuinen. Nyt kun tulee keikkataukoa, niin on hyvä pyöritellä uusia ideoita ja tuoda jotain uutta ja mielenkiintoista omaan tekemiseen. Jos tehdään asiat oikein ja tuotteen jengin korvaan hyvää musiikkia, niin eiköhän se tulevaisuus voisi ihan valoisa olla. Siihen kai pyritään.

Protro: Meillä on älyttömästi uusia ideoita, joista ollaan tosi innoissaan. Pitää vaan toivoa, että jengi digailee meidän uudestakin matskusta ja katsotaan sitten missä ollaan. Mä ainakin luotan siihen, että uusi NP on vielä huomattavasti kovempi.

• Onko haikea mieli jäädä keikkatauolle?

Nost3: Eittämättä keikkailukuviot on ollut sen verran pitkään kuvioissa, että tauko voi tuntua hieman ankealta ja luonnottomalta. Voi olla, että tuntuu oudolta kun on viikonloppu toisensa perään vapaata. Toisaalta lienee tuplasti siistimpää päästä taas lavalle heilumaan sitten kun ruvetaan taas tulevaisuudessa keikkailemaan.

Protro: Onhan toi ollut aika oleellinen osa meidän elämänrytmiä käydä aina säännöllisesti keikoilla. Ja noilla reissuilla on aina sen verran hauskaa, että voi aluksi tuntua oudolta, kun ei nyt vähään aikaan reissata. Tulee kyllä hieman ikävä!

• Onko tulossa lisää yhteistöitä muitten laulajien kanssa?

Nost3: Toivottavasti!

Protro: Katsotaan mitä saadaan viriteltyä!

• Mikä on ollut teidän lempi bändinne?

Nost3: Kun kysymyskin on suunnattu kummallekin, niin rohkenen myös vastata molempien puolesta, että... Protro voi paljastaa.

Protro: Se Fintelligenshän me on tähän aina sanottu kun kysytään. Jos jokin yksi ja meille kummallekin yhteinen suosikki pitää sanoa, niin se on.

• Mitä ajattelitte tehdä keikkatauollanne?

Nost3: Niin kuin tuossa aiemmin tuli todettua, niin olisi tarkoitus hieman uudistua joka suhteessa. Hyvä saada vähän uutta ilmettä välillä tekemisiin, että homma pysyy kuuntelijoillekin freesinä ja mielenkiintoisena.

Protro: Uutta levyä työstetään ihan tosissaan ja mietitään meidän uusia kuvioita. Yritetään saada meidän materiaalista joka suhteessa paljon parempaa kuin aikaisemmin.

• Onko teillä joitakin hauskoja muistoja matkanvarrelta?

Nost3: Varmaan miljoona hauskaa muistoa ja kaksi miljoonaa vielä hauskempaa muistoa! Ei noita nyt ehkä tähän viitsi ruveta erikseen listaamaan, mutta kyllähän sitä on kaikenlaista huvittavaa tapahtunut. Kaikennäköistä väsymyshajoilusta matkaleikkeihin.

Protro: Suurimmaksi osaksi ajasta me aina naureskellaan kaikelle typerälle, mutta nyt kun kysytään niin ei tule mitään sopivaa mieleen. Hauskaa on tietysti aina kun joku tunaroi jotain. Julkaistaan vaikka kirja kaikista muistoista sitten joskus kerralla!

• Haluaisitteko kertoa uusille fanitulokkaille, miksi juuri teitä kannattaa kuunnella, mistä teidän biisit kertovat?

Nost3: Meillä on nokkelia sanoituksia, meneviä biittejä sekä pirteä ja energinen tekemisen meininki! Varmasti moni löytää jotain omaan korvaan sopivaa.

Protro: Kukaan muu ei tee asioita samalla tavalla kun me. Me tehdään saundillisesti mielenkiintoista pop-räppiä ja biisien aiheet on aika erilaisia kuin muilla. Lähes poikkeuksetta meidän biisien sanoitukset sisältää jonkinlaista itseironiaa, joista se hyväntuulisuus niihin syntyy.

• Onko teillä mottoa elämässänne?

Nost3: Ois mageeta jos olisi. Pitää varmaan keksiä tulevaisuutta varten.

• Mitä haluatte sanoa suurille faneillenne ja nuorille nyt kun jäätte keikkatauolle?

Nost3: Ei kai siinä muuta kuin valtavat kiitokset jokaiselle ja toivottavasti jengi jaksaa olla vielä messissä sitten kun ollaan taas täysillä kuvioissa mukana!

Protro: Kiitos että olette olemassa ja meitä tukemassa! Kuunnelkaa vanhoja biisejä ahkerasti ja breikin jälkeen nähdään uuden materiaalin merkeissä keikoilla!

• Onko mitään, mitä haluaisitte antaa hyväksi esimerkiksi nuorille ja faneillenne?

Nost3: Jokaisesta voi tulla jotakin jos meistäkin on tullut!

Protro: Älkää ottako meistä mallia, vaan menkää oikeisiin töihin!

• Haluatteko tuoda vielä jotain muita asioita esille mitä teidän uudet ja vanhat fanit eivät tiedä?

Protro: Ne tietää nyt jo liikaa. Ei kerrota enää yhtään enempää!

Haastattelu: Mariana Kuusela-OpasKategoria: Arkisto 2013