Kantin herkullinen jäätelöarvostelu

Turkinpippuri, Fazer

Ostopäätös tapahtui tämän jäätelön osalta osittain pakkauksen miellyttävän visuaalisen ilmeen takia. Sininen pakkaus keltaisella tekstillä oli jollakin tavalla hyvin luokseen vetävä ja jäätelön kuva pakkauksessa näytti myös herkulliselta. Ostopäätös ei kuitenkaan tapahtunut pelkän pakkauksen ansiosta, vaan myös mielenkiinnosta testata, onko tämä jäätelö yhtään turkinpippureiden makuinen. Itse jäätelön ulkonäkö oli varsin positiivinen yllätys. Se oli lähes täysin samanlainen kuin pakkauksen kuvassa.

Tutuista karkeista tehtyjen jäätelöiden suhteen on aina aika kriittinen, sillä yleensä ne eivät maistu samalta. Tämän jäätelön kuoren erotti kuitenkin selkeästi mustaksi turkinpippuriksi – se oli siis hyvin positiivinen yllätys. Normaali vaniljajäätelö oli ehkä hieman tylsä, mutta ehkä siihen ei olisi mikään muukaan sopinut. Sisällä löytyi vielä turkinpippureiden makuinen ”tikku”, joka oli myös herkullinen lisä jäätelöön.

Plussat:
- Pakkauksen kuva vastasi todellisuutta.
- Kuori ja sisällä ollut ”tikku” maistuivat todella turkinpippureilta.
- Sopivan kokoinen.

Miinukset:
- Vanilja hieman tylsä.
- Yhdestä tuli päivän ”herkkukiintiö” täyteen.

Marianne, Fazer

Ostopäätökseen vaikutti suuresti pakkauksen ulkonäkö. Jäätelö näytti kuvassa herkulliselta, joten sen vuoksi tämä jäätelö lähti pakastealtaasta mukaan. Odotukset olivat kuitenkin hieman suuremmat kuin millainen jäätelö lopulta oli. Herkulliselta jäätelö vieläkin näytti, mutta houkuttelevampi se kuvassa oli kuin todellisuudessa.

Marianne-jäätelön kuorrute oli piparminttua, ja se oli yllättävän hyvää. Itse jäätelö oli kuitenkin hieman pettymys, sillä se oli ihan normaalin suklaajäätelön makuista. Kokonaisuudessaan tämä jäätelö kuitenkin vastasi nimensä mukaista karkkia, sillä kuorrute maistui Marianne-karkeille.

Plussat:

- Kuorrute oli herkullista.
- Sisällä oli pieni suklaapallo.
- Sopivan kokoinen pieneen jäätelönnälkään.

Miinukset:

- Suklaajäätelö oli hieman tylsähkö.
- Ei vastannut odotuksia ulkonäön perusteella.

2D37CF0F-94DB-45B9-956D-539334558BCA.jpeg
Tummasuklaa – suolainen kinuski, Classic

Ostopäätös tapahtui tämän jäätelön kanssa siitä syystä, että sen nimi kuulosti houkuttelevalta. Itse pakkauksen ulkonäkö ei hirveästi kiinnittänyt huomiota, sillä se oli suhteellisen normaalin jäätelöpakkauksen näköinen. Myös itse jäätelö näytti perus suklaajäätelöltä, mutta pinnalla oli niin sanottuja kinuskihippusia.

Kuorrute oli muuten hyvää, mutta tummansuklaan olisi kyllä voinut korvata myös maitosuklaalla. Itse jäätelö oli ihan hyvää, sillä siinä oli vaniljaa ja kinuskia. Keskellä ollut suolainen kinuskipyörre oli juuri sopivan suolaista, ja kokonaisuudessaan oikein herkullista.

Plussat:

- Kinuski teki jäätelöstä herkullisen.
- Kuorrutteessa olleet kinuskihippuset olivat hyviä myös.

Miinukset:

- Tummasuklaa.

IMG_0099.jpg

Jättis Vanilja, Ingman

Perinteisistä jäätelöistä perinteisin – Jättis Vanilja. Niin pakkauksen kuin jäätelönkin ulkonäkö on hyvin normaali – mikään ei niinkään kiinnitä huomiota. Kuitenkin pakkaus on silti miellyttävä, sähkönsininen suurella punaisella tekstillä.

Tämä jäätelö on niin varma valinta, kun ei tiedä millaisen jäätelön haluaisi syödä. Vanilja suklaakuorrutteella ja mansikkahillo sisällä on juuri sellainen, joka on hyvä olla pakastimen pohjalla yllättäviä vieraita varten.

Plussat:

- Perus, varma valinta.
- Mansikkahillo sisällä.
- Iso.

Miinukset:

- Turhan paljon paperia pakkauksessa.

Jättis Unicorn, Ingman

Tämä jäätelö tarttui mukaan ihan vaan pakkauksen kauneuden vuoksi. Pinkki-turkoosi Jättis-unelma, miten sitä edes voisi vastustaa? Mielenkiinto ja odotukset olivat aika korkealla pakkauksen miellyttävän ulkonäön vuoksi.

Kuorrutteen ja jäätelön oli tarkoitus maistua hattaralle, mutta siltä se ei kyllä maistunut. Jäätelön sisällä ollut mansikkahillo oli kuitenkin vastaavasti tosi hyvää.

Plussat:

- Pakkauksen ulkonäkö on mielettömän hieno.
- Samoin jäätelön nimi, se on aivan mahtava.
- Mansikkahillo oli todella herkullista.

Miinukset:

- Ei maistunut hattaralta.
- Maku oli hieman tylsä odotuksiin nähden.

924D7D3E-7774-4B8D-8E07-B1B93E5A8C6C.jpeg
 Kategoria: Arvostelut