Hotelli Ikuisuus - Jaana Ala-Huissi & Henry Aho

Hotelli ikuisuus on Jaana Ala-Huissin ja Henry Ahon yhdessä kirjoittama kirja, joka koostuu monesta pienemmästä kauhutarinasta, jotka kuitenkin jollain tavalla nivoutuvat lopulta yhteen. Tarkkasilmäinen lukija löytää yhteyksiä varmasti jo kirjan edetessä.

”Ystäväni, jos haluat tulla tapaamaan minua, Sinun täytyy vain löytää tänne. Ja muista, tähän hotelliin voit kirjautua sisään milloin vain haluat. Tämä hotelli on aina avoinna.”

Hotelli ikuisuus kertoo tarinoita, jotka ulottuvat monien vuosien taakse.

Jos joku joskus tarjoaa sinulle pieniä lastenkenkiä, joissa on pieni sydämen kuva, harkitse kahteen kertaan. Joku pieni tyttö voi vielä etsiä niitä.

Äläkä koskaan ompele vanhalle räsynukelle kasvoja. Älä varsinkaan, jos ne puuttuvat kokonaan. Ne saattavat olla jonkun toisen kasvot.

Oletko koskaan kuullut kylästä, joka hautautui tekoaltaan alle jo vuosikymmeniä sitten? Yksi mökki kuitenkin taisi säilyä. Siellä asuu vanha mumma mustan kissansa kanssa. Oletko koskaan käynyt siellä?

Yleensä en lue kauhukirjoja, koska ne ei vain jotenkin ole mun juttu, mutta totta kai nyt sitten tämän luin, kun sitä pyydettiin. Mutta oikeastaan tämä oli kyllä ihan hyvä. En kyllä välttämättä tätä ihan kauhukirjaksi mieltäisi, pikemminkin jännitystarinoita nämä olivat. Sopivat ihan hyvin yläasteikäisistä eteenpäin, ”yläikärajaa” en kyllä osaa määritellä, ehkä tätä voivat lukea lähes kaikenikäiset.

image.jpg

text and photo: Laura Levä

 


Kategoria: Arvostelut