Ansassa

Ansassa on K.K. Alongin kirjoittaman Kevätuhrien jatko-osa.

ansassa.jpg

Näyttää siltä, että maailmaa on kohdannut kuolemanaalto, jonka syytä kukaan henkiin jäänyt ei pysty selittämään. Osa ihmisistä ja eläimistä näyttää muuttuneen täysin mielipuoliksi tappajiksi, joiden tielle ei todellakaan halua osua. Varsinkaan, jos haluaa säilyä hengissä mahdollisimman pitkään. Ryhmä selviytyneitä nuoria on löytänyt ainakin väliaikaisen turvapaikan eräältä mökiltä, joka sijaitsee syrjäisellä maaseudulla. Hetkellistä rauhaa kuitenkin järkyttää yllättävä vieras, minkä seurauksena kukaan ei ole oikein varma siitä, keneen voi luottaa ja kuka valehtelee.

Trillerimäinen jännitys jatkuu tässäkin kirjassa, ja loppu jää avoimeksi, joten innolla odotetaan jo seuraavaa osaa. (Ja toivotaan sen ilmestyvän pian!) Yleensä en niinkään pidä jännitystarinoista/kirjoista, mutta mielestäni tämä on kyllä todella hyvä. Vaikka kirjan kertoja vaihtuukin joka luvussa, ei se tee lukemisesta silti vaikeaa, sillä kertoja kerrotaan aina uuden luvun alussa. Ja tietysti tästä tulee myös hieman erilaista näkökulmaa, sillä esiin tulevat monen henkilön ajatukset ja ääneen lausumattomat tunteet sekä mielipiteet.

Laura Levä

 


Kategoria: Arvostelut