Ainoa

Vihdoin sain käsiini kauan odotetun Kiera Cassin Valinta –sarjan kolmannen osan, Ainoan. Pitkään on siis odotettu ja jo kahdessa päivässä kirja olikin luettu. 

Vain Eliitti on jäljellä ja kilpailu kovenee. Kaikilla tytöillä tuntuu olevan omat salaiset motiivinsa palatsissa ololle, mutta kuka oikeasti haluaa Maxonin sydämen, kuka kruunun ja kuka jotain ihan muuta? Lisää epävakautta palatsin elämään tuovat ulkopuolelta tulevat hyökkäykset. Maxonin valintaa painostetaan joka suunnalta, eikä Americakaan enää jaksaisi odottaa vastausta. Tai sitä tunnustusta. Mutta voiko muista tytöistä sittenkin tulla uhka Americalle? Ehkä Maxonkaan ei ole enää niin varma valinnastaan… Kaikilla on tunteet pinnassa ja muista tytöistä paljastuu uusia, yllättäviä puolia.

Tämä kirja tulee kyllä luettua kertaheitolla, varsinkin kun tietää, kuinka hyviä edelliset osat olivat. Ja taso ei kyllä todellakaan putoa tässäkään! Neljättä osaa saammekin sitten odotella taas puoli vuotta, sillä kirjan takana sen luvataan ilmestyvän suomeksi tulevana syksynä. Ilmeisesti sarjaan kuuluu siis viisi osaa, joten toivotaan, että se viimeinenkin sitten joskus ilmestyy!

Laura Levä

 


Kategoria: Arvostelut