Eliitti

eliitti.jpg

Vihdonkin Valinta-sarjan toinen osa!!! Ja onhan tätä Eliittiä jo ehdittykin odottaa.

35 tytön joukko on nyt rajattu vain 6 tytön Eliittiin. Siis kilpailu Maxonin sydämestä, ja kruunusta, kiristyy. America on saanut Maxonilta paljon aikaa. Aikaa yhdessä ja aikaa saada omat tunteensa järjestykseen. Mutta jossain vaiheessa Maxon kuitenkin odottaa häneltä vastausta, ja vastaavasti myös aikaa omalle pohtimiselleen. Miksi Maxon ei siis yhtäkkiä olekaan niin varma tunteistaan Americaa kohtaan?

Myös kilpailijoiden perheiden vierailu saa palatsissa aikaan tunnemyrskyn. Kaikille seuraukset eivät kuitenkaan ole pelkästään iloisia. Lisää paineita Americalle aiheuttaa erilaiset tehtävät, kuninkaan kylmä suhtautuminen ja ystävyys toisen kilpailijan, Krissin kanssa.

Miksi America siis viivyttelee Maxonin kanssa? Kuinka vaikeaa voi olla päättää, mitä haluaa? Etenkin näitä kysymyksiä mietin lukiessani kirjaa. Hän voisi päättää koko leikin yhdellä pienellä sanalla. Liiallinen miettiminen voi kuitenkin koitua kohtaloksi ja tilaisuus menee ohi.

Maxonillakaan ei ole loputtomasti aikaa. Etenkään, kun on mahdollisuus, että America antaa hänelle kielteisen vastauksen. Silloin hänelle ei jäisi enää ketään.

Voiko siis oma asema, ja mahdollisen uuden aseman pelko, estää rakkautta? Vai onko suurin uhka sittenkin muissa kilpailijoissa?

Ps. Kirjan lopussa on myös pieni näyte kolmannesta osasta, joka ilmestyy Suomessa vasta keväällä 2017. (Todella harmi, että vasta silloin, koska on tämä sarja vain niin hyvä!)  

Laura LeväKategoria: Arkisto 2016