Arvostelussa

Did I Mention I Miss You?

dimimy.jpg

Vihdon sain käsiini Estelle Maskamen DIMILY-trilogian päätösosan, Kaipaan. Ja kyllähän se oli odottamisen arvoista! Sama kirjoitustyyli ja yllättävät juonenkäänteet jatkuvat samalla tavoin, kuin ensimmäisissä osissa, Rakastan ja Tarvitsen.

Kirjan tapahtumat ovat menneet vuodella eteenpäin edeltävästä osasta. Eden on vieläkin raivoissaan, kun Tyler jätti hänet yksin selvittämään heidän yhteisen sotkunsa. Kuluneen vuoden Eden on viettänyt Chicagon yliopistossa, mutta palaa nyt kesätauoksi kotiin. Ja eihän hän voi tehdä muuta kuin raivostua, kun Tyler yhtäkkiä ilman varoitusta vuoden hiljaiselon jälkeen heitetään hänen eteensä.

Kukaan ei tiedä, missä Tyler on kuluneen vuoden viettänyt tai mitä hän on tehnyt. Ja vaikka Eden kuinka kovasti yrittää vihata Tyleriä, ei hän siinä aivan täydellisesti onnistu. Varsinkaan, kun Tyler houkuttelee häntä uudelleen mukaan elämäänsä, joka on muuttunut huomattavasti vuoden takaisesta. Puhumattakaan Tyleristä itsestään. Eden joutuukin vaikeiden kysymysten eteen. Pitäisikö hänen antaa Tylerille vielä mahdollisuus, vai saako hän taas kärsiä ja siivota heidän molempien sotkut? Onko joku muka joskus sanonut, että sisaruspuolten välinen suhde voisi ikinä toimia?

Sykähdyttävä, itkettävä, koskettava ja rakastettava trilogia päättyy tähän ihanaan kirjaan. Ajatuksia herättävä aihe ja ihanat henkilöt elävät ajatuksissa vielä kirjan loputtuakin. Jos et siis vielä ole aloittanut sarjan lukemista, se kannattaa tehdä NYT! Kaikki osat ovat ilmestyneet, joten voit ahmia ne putkeen ilman seuraavien osien odottelua.

”Jos haaveilet kirjan kirjoittamisesta, lopeta unelmointi ja kirjoita! Aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Pitää vain luottaa siihen, että oma idea on tarpeeksi hyvä. Älä ajattele asiaa liikaa, ala vain ladella sanoja toistensa perään.” Näin Estelle Maskame on sanonut Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

 ”No te rindas” –Tyler

Laura LeväKategoria: Arvostelut