Arvostelussa

Operaatio Huulituli

Operaatio Huulituli on jatko-osa Anna Hallavan kirjoittamalle Sammakkoprinsessalle.

Ofelia on vasta 14-vuotias, mutta hän on kokenut jo vaikka ja mitä. Hän joutuu viettämään kaksoiselämää (ihmisten maailmassa hän on kuin kuka tahansa nuori, mutta keijuvaltakunnassa hänet vihitään kruununprinsessaksi!), hän saa seurakseen henkivartijan, eikä hän voi suudella ketään muuta, paitsi tosirakkauttaan, sillä kaikki muut muuttuvat sammakoiksi.

Tästä syystä Ofelia joutuu elämään friikkinä ilman poikaystävää, ehkä jopa viimeisenä neitsyenä. Mutta yksi lemmenliemi voi kuitenkin muuttaa kaiken. Kun Ofelia kuulee kielletystä Huulitulesta, häntä ei voi pidätellä enää mikään. Mitä Ofelialle tapahtuu, kun hän pääsee yksin keijuvaltakuntaan? Onko kaikki sittenkään niin yksinkertaista, mitä päällepäin näyttää?

Operaatio Huulituli on edeltäjänsä tavoin humoristinen ja energinen romaani. Samalla tyylillä kirjoitettu ja hyvin etenevä teksti kutsuu mukaansa lukijan kuin lukijan.

Laura LeväKategoria: Arvostelut