Arvostelussa

Sammakkoprinsessa

Sammakkoprinsessa on Anna Hallavan kirjoittama nuorten romaani, joka on saanut jo jatkoa kirjasta Operaatio Huulituli (siitä lisää myöhemmin :D)

Ofelia on aivan tavallinen koulutyttö, joka on päättänyt saada ensisuudelmansa. Kunnes hän täyttää neljätoista ja kaikki muuttuu. Hän saa tietää olevansa keiju. Ofelian äiti on kruunustaan luopunut keijukuningatar, jonka sisar on noussut valtaan hänen muutettuaan valtakunnasta ihmisten puolelle. Sen lisäksi, että Ofelialle kasvaa suipot keijukorvat, hän saa aivan kamalan keijulahjan kummitädiltään, kuningatar Teodoralta. Hänen keijulahjansa on Rakkauden tunteminen, joka romuttaa hänen haaveensa…

Hilpeyttä ja tyttöenergiaa pursuava kirja on kevyttä kesälukemista, jota lukiessa ei tarvitse juurikaan ajatella muuta. Verrattuna Kevätuhreihin tai Labyrintti-sarjaan, tämä on todellakin helppolukuisempaa ja hassuttelevaa tekstiä.

Laura Levä

                                                                                                                                             Kategoria: Arvostelut