Fly Me to the Moon

On menossa avaruuslento. 3 kärpästä on eksynyt avaruusalukseen ja ihmiset huomaavat ne. Lennon aikana sattuu muutama vahinko, ja kärpäset rikkovat alusta. Kun ihmiset saavat kärpäset kiinni, ihmiset laittavat kärpäset purkkiin, ettei ne tekisi enempää tuhoja.

Kun alus laskeutuu kuun pinnalle, purkki, jossa kärpäset ovat, hajoaa ja mitäs sitten tapahtuu? Se selviää vain käymällä katsomassa Fly me to the moon Power parkin uudessa 5D-elokuvateatterissa. 5D-elokuvat eroavat tavallisista siinä, että niissä on kolmiulotteinen kuva, liikkuvat penkit sekä savu-, ilma- ja muita tehosteita. Itse tykkäsin tuosta elokuvakokemuksesta, suosittelen kaikille elokuvan ystäville (ja muille!) iästä ja sukupuolesta riippumatta! Oli sopiva myös perheen pienimmille, koska tuo elokuva kesti vain 30 minuuttia, mutta tuntuikin lyhyemmältä. Aivan todentuntuinen kokemus kyllä oli! Suosittelen!

Teksti: Minna MaansaloKategoria: Arkisto 2011