TZAAH 2012 -esiintymistaidon laululeiri

Veteli 4.7. - 7.7.2012

Leiri alkoi keskiviikkona klo 17. Ensimmäisenä meille näytettiin nukkumishuoneet, ja jätimme tavarat niihin huoneisiin. Sitten kokoonnuimme ruokasaliin, jossa puhuttiin säännöistä ja muista käytännönasioista. Sen jälkeen oli ruoka. Samana päivänä me vielä laulettiin toisillemme ne laulut mitä esitetään loppukonsertissa, ja laulettiin muutenkin karaokea.

Torstaina aamu alkoi aamujumpalla ja aamupalalla. Sitten kuunneltiin laulunopettaja Jesse Kaikurannan haastattelu radiosta, ja sen jälkeen Jesse tulikin paikalle. Seuraavana me laulettiin Jesselle ne tulevat konserttibiisit, ja me saatiin ensimmäinen palaute niistä. Sitten meidät jaettiin kahteen ryhmään - toinen meni Jessen laulutunnille, ja toinen harjoitteli lavameikin tekemistä. Iltapäivällä meidät jaettiin vielä neljään ryhmään - tanssi, laulutunnit, kampaukset ja meikkaus.Ilta menikin karaokea laulaessa, ja muuta mukavaa puuhatessa. Koko päivän ajan jokainen kävi vuorotellen laulamassa studiossa ensimmäisen kappaleen omalle demolevylleen.

Perjantaina aamu alkoi samalla lailla. Iltapäivällä jatkoimme samoissa pienryhmissä. Silloin jokainen lauloi myös toisen biisinsä demolevylle. Illalla oli huomisen konsertin kenraaliharjoitukset. Kaikki lauloivat vuorollaan oman biisinsä.

Lauantaina oli aamulla vähän aikasempi herätys, koska konsertti alkasi jo kello 11. Aluksi syötiin aamiainen, ja sitten kaikki rupesivat pukemaan ja laittautumaan konserttia varten. Laittautumisen jälkeen otettiin kuvat demolevyjen kansia varten. Sen jälkeen vanhemmat tulivat leiripaikalle hakemaan meitä, ja me poistuttiin niiden kyytillä Vetelin keskustaan esiintymispaikalle. Koko konsertti meni kaikilla huippu hyvin! Konsertin jälkeen meidän laulunopettaja Jesse Kaikuranta lauloi muutaman kappaleen.

Teksti: Valtteri Uotila Kategoria: Arkisto 2012