Kesälomalle discon rytmittämänä

Koulunpäätösdisco keräsi lähes kaksisataa alueen nuorta juhlimaan koulujen loppumista ja kesäloman alkamista. Iloinen tunnelma välittyi jokaiselle discoilijalle. −Täällä on tavannut paljon kavereita ja tuttuja, mutta parasta on ollut hyvä musiikki, tanssilattian peittävä savu ja valoshow sekä tietysti itse tanssiminen kertovat Milla Koivuluoma ja Annika Falk.

Nuorisotoimi yhdessä Seinäjoen seurakunnan kanssa järjesti Seinäjoen seudun nuorille ilmaiseen ja päihteettömään discon. Discossa nähtiin ja koettiin huikeita suorituksia kilpailujen merkeissä, mutta myös tanssitaidot olivat vahvasti esillä.

Kesään mahtuu monenlaista tekemistä. Kesän aikana on mahdollista osallistua erilaisille leireille, olla mukana erilaisissa harrastuksissa ja ehdottomasti rentoutua. Skeittauksen lomassa Aapo Vastapuu, Kalle Kekola, Olli Raitis ja Joona Leppämäki ehtivät myös uimarannalle. Uimassa käyminen on perinteinen tapa viettää aikaa kesällä. Seinäjoen nuorisovaltuusto on jättänyt adressin Seinäjoen kaupungille maauimalan rakentamisesta Seinäjoelle. − Maauimala olisi puhtaampi vaihtoehto uida mitä järvivesi ja siellä voisi mahdollisesti olla monipuolisemmin hyppymahdollisuuksia mitä uimahallissa pohtivat Aapo, Kalle, Olli ja Joona.


Joona Leppämäki (vas.), Olli Raitis, Kalle Kekola ja Aapo Vastapuu malttoivat pysähtyä discossa vain hetkeksi, muuten pojat viettivät aikaa tanssilattialla.


Teksti ja kuva: Marjo Keskinen

Jutun kirjoittaja opiskelee viimeistä vuotta Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiksi ja suorittaa parhaillaan harjoittelua Jibbo-hankkeessa ja Verkkolehti Kantissa.Tagit:
Kategoria: Arkisto 2011