Tomirandomi ja Zamius Club Louhimolla ja Kantin 1-vuotisbileissä 2011

Tomirandomi 

Mikä fiilis?

Hyvä fiilis, muutin Tampereelta takas Seinäjoelle. Ja 10 vuoteen ei ollut mitään räppitapahtumia ollu. Hyvä et nyt on esim. tää Louhimo ja Street’n’beat. Hyvä et junnut pääsee kuuntelee räppii ja toivottavasti myöhemmin sit isoja nimiä. 

Miksi vaihdoit artistinimesi?

Oon kehittyny musiikillisesti sofistiajoista. Tykkään olla random-tyyppi. Ei mitään hienoja artistinimiä, antaa musiikin puhua puolestaan. 

Mitä suunnitelmia nyt musiikin kanssa?

Nyt keväällä tulee ulos debyyttialbumi, ennen kesää sooloalbumi. Ei siitä enempää, kyl siitä tullaan kuulemaan viel Seinäjoella. Tarkotus järjestää lisää rap-tapahtumia Seinäjoelle. 

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

*hiljaisuus*

Tää on se pahin kysymys työhaastatteluissakin. Ehkä Seinäjoella, ehkä jossain muualla. Räppikuvioissa tuun pysyyn niin kauan ku jalat liikkuu ja suu toimii. 

Vapaa sana?

Isot propsit dj Kivenkantajalle, Markopyhälle ja Roballe, Louhimolle, Rytmikorjaamolle, Mamolle, ja tietenki kaikille muille jotka ajavat paikallista hiphop-kulttuuria eteenpäin.

Teksti: Minna Maansalo 

Zamius

Millainen fiilis?

Hyvä fiilis, oli onnistunu keikka. On ollut pidemmän aikaa kolmas omakustannelevy tuloillaan, ja kohta on valmis.

Missä olet 20 vuoden päästä?

En tiiä, ny oon Kaustisen musalukios ja koulu loppuu ja siitä jatkan. Jos musa lyö läpi, ni sen parissa jatkan, toivottavasti.

Suurimmat idolit?

Iskä, se on heittäny keikkaa ennenku synnyin ja tehny pienestä asti musaa. Aza, siin mies paikallaan, osaa sanoa oikeet asiat.

Suurin unelma muulla kuin musiikkialalla?

Oon tyytyväinen elämään ja mitä ikinä tekee, et tykkää siitä ja ihmiset tekee mitä ikinä tekeekin.

Mitä mieltä Kantista?

Ei mitään hajua, kun en tunne koko juttua. Kai iha jees. Kaikki mitä on nuorille on ihan hyvää, koska nuorethan on niitä jotka tulevaisuudessa on aikuisia.

Teksti: Minna Maansalo
Tagit:
Kategoria: Arkisto 2011