Kantin valokuvauskilpailu

Kantti-lehden valokuvauskilpailun voitti Ali Rinta-Jaskari

Kantti-lehtemme valokuvauskilpailu on ratkennut, ja voittajaksi selviytyi Hyllykalliolta kotoisin oleva Ali Voitto Rinta-Jaskari. Valokuvausta nyt neljättä vuotta harrastava 17-vuotias on itseoppinut valokuvaaja, jonka haaveena on kuvata ammatikseen. Opiskelupaikka ei ole vielä tiedossa, mutta hakemus on lähtenyt neljään eri opinahjoon.

Poika aloitti valokuvaamisen neljä vuotta sitten maisemakuvilla. Pikkuhiljaa laskettelurinteet alkoivat vetää puoleensa, kiitos jo pikkulapsena aloitetun harrastuksen. Innostus laskettelua kohtaan ei ole vuosien myötä lopahtanut, sillä yhä Ali käy rinteessä isoisänsä kanssa.

Nykyhetkellä pojalla on projektina tehdä lasketteluvideo yhdessä kavereidensa kanssa. Remmissä on kahdeksan henkilöä. Kotona Ali rakantelee studiota, joka on lähes valmiina.Vanhemmat ostivat vain kameran ja jalustan, muuten poika on kustantanut ja tehnyt kaiken itse.

Palkinnoksi Ali ai Nokian 6700 sliden, jossa on viiden megapikselin kamera.

Tekti ja kuva: Aisha Benahmed

Kilpailu ratkesi Kantin lukijaäänestyksellä.Tagit:
Kategoria: Arkisto 2011