Opiskelijabileet; Winter Party

Hiihtolomaviikko räjähti käyntiin perjantaina 25.2.2011 kun maakunnan opiskelijat suunnistivat Rytmikorjaamolle! Ovet aukesivat 21.00 maissa ja nuoria alkoi heti virrata sisään. Loppuunmyyty ilta oli varmasti monelle nuorelle ikimuistoinen ja ensimmäisille bilettäjillekin oli luvassa spessusettiä. 

winterparty1.jpg

Tapahtuman ns. ylläpitäjänä toimi Tommi Mäki. Yhteistyössä olivat myös mukana mm. Rytmikorjaamo, Karma ja Prime time. Lämppärinä oli yllätysesiintyjä TAZ, joka oli lentänyt Suomeen Lontoosta asti.

winterparty2.jpg

Takuuvarmasta menosta vastasi pääesiintyjä Aste, joka esitti mm. nämä kappaleet Paris Hilton, Normipäivä, Unelmien Poikaystävä, Miten kävikään, Normipäivä, Kuka käskee ja Huolet puoliks.

winterparty3.jpg

Koko illan kuuminta bilemusiikkia kehiin heittivät mahtavat DJ Pecu ja DJ Pete. Tapahtuma oli ikärajaton ja paikan päältä löytyi myös rajattu K-18 anniskelualue vanhemmalle väelle. Illan aikana kulki myös ilmainen linja-auto yhteys väliä Karma - Rytmikorjaamo - Karma. Winter Party -leimalla oli perjantai-iltana ilmainen sisäänpääsy jatkoille Karmaan, jossa täysi-ikäisille suunnatussa ohjelmassa oli Club Jamaika. Sielläkin oli siis menoa tiedossa koko rahan edestä. 

winterparty4.jpg

Rytmikorjaamon pihaan ilmestyi illan aikana Burger buss, josta bilettäjät saivat ostaa herkullisia hampurilaisia. Ovet menivät kiinni kolmen maissa yöllä. Tapahtuma onnistui kaikin tavoin mahtavasti ja jäi varmasti monen opiskelijan mieleen. Kiitokset yhteistyössä olijoille ja Tommi Mäelle. Innolla odotellen ensi vuoteen!

Teksti: Sofia MäntyTagit: Sofia
Kategoria: Arkisto 2011