Peräseinäjoen nuorisotilan joulumyyjäiset

Jo perinteeksi syntynyt Dixin talotoimikunnan järjestämät joulumyyjäiset olivat taas näin joulun alla Peräseinäjoella. Tämä vuosi oli ensimmäinen, kun talotoimikuntaan kuuluneet nuoret auttoivat nuorisotyönohjaajia. Muina vuosina ovat Tarja Niemistö ja Eija Luhtanen kahdestaan laittanut paikan siihen kuntoon, että sinne kehtaa tulla myymään ja varsinkin ostamaan.

Myös talotoimikunnan nuoret itse pitivät myyjäisissä pistettä, jossa myytiin joulukinkkuarpoja, sekä Peräseinäjoen joululehtiä. Nuoret myyjät sanoivat, että arvat olivat menestys, mutta joululehtiä taaskaan ei älyttömästi mennyt. Siihenkin syynä voi heijastaa se, että paikan päällä oli älyttömästi muitakin kojuja; erilaisia leivonnaisia, lasten leluja, käsintehtyjä sukkia, pipoja, lapasia, sekä erilaisia arpajaispisteitä. Peräseinäjoen neljännesluokkalaiset olivat myymässä potkukelkka-arpoja heidän kuutosluokan luokkaretkeä varten, joka mahdollisesti voisi olla leirikoulu Piispala.

Kirjoittanut: Ida Anttiroiko
Peräseinäjoen toimitusKategoria: Arkisto 2010