Mies PAS-Musicin takana

Nuoresta iästä (17v.) huolimatta JP Tuonoselle (Jussi Pekka Tuononen) on kertynyt hurjasti kokemuksia ennen PAS-Musicin aikaa.

Alkunsa musiikkiharrastus on saanut rumpujen soitosta, joka alkoi jo 4-vuotiaana. Innokas nuori rumpali sai omat rumpunsa ja intoa rumpuuraan riitti kokonaiset yhdeksän vuotta. Yhdeksän vuoden aikana JP on osallistunut mm. musiikkiopiston erilaisille rumpukursseille. Tärkeinä ohjaajina JP haluaa mainita Pasi Kallioniemen, joka toimii Kolmannen Naisen rumpalina sekä ala-asteen musiikinope Hannu Unnbomin.

PAS-Music sai alkunsa 4H-yhdistyksen harjoitusyrityksenä Satu Sevgörin avustuksella keväällä 2009, jonka jälkeen nuorella miehellä on vientiä riittänyt. Nuorta yrittäjää ovat Satun lisäksi tukeneet Satu Haveri, Alpo Koivunen sekä Ähtärin nuorisotoimi.

Ajatus äänentoistoyrityksestä syttyi vuoden 2008 aikana, jolloin JP oli mukana Ähtärin nuorisotoimen järjestämissä discoissa ja bänditapahtumissa soittamassa musiikkia. Alkuvaiheessa JP:llä oli äänentoistosta ja discojen järjestämisestä kiinnostuneita kavereitakin mukana keikoilla soittamassa, mutta nyt mies toimii yksin.

Lähitulevaisuudessa JP toivoo hetkeä rauhoittumiselle, sillä tässä vaiheessa elämää on myös paljon muutakin mielenkiintoista. Myös koulunkäynnistä mies haluaa suoriutua kunnialla ja koulu on ykkösasia. Haaveet tulevaisuudelle ovat maltillisia, "joku isompi festari ja lisää artistisuhteita", JP vastaa.

Käy kurkistamassa myös JP:n sivut

http://pas-music.webs.com/
(juttu quumemittarista, www.quume.fi)

Haastattelussa Petri KoskimäkiTagit:
Kategoria: Arkisto 2010