Mietteitä

mietteit2_juttu.jpg

Kuulen korvissani oman hengitykseni, toisen hengityksen, musiikin. Se kuulostaa hitaalta, hennolta, soljuvalta.

Hiki valuu kutittaen selkää pitkin. Tunnen pienen tömähdyksen jalassani, kun astun väärin, selässä tuntuu pieni nykäisy. Kädet puutuvat ja haluaisin laskea ne jo alas. Pohkeita polttelee ja ne tuntuvat väsyneiltä, tunnen silti oloni hyväksi.

Näen valkoisen katon, joka ei enää kiiltele uutuuttaan. Peilikuva heijastuu viereisestä peilistä.

Tämä kaikki mahtuu vain pariin sekuntiin. Nämä kaikki aistit ja tunteet koetaan vain pienen pienessä hetkessä.

Mitä sinun sekuntiisi mahtuu? Miten käytät omaa aikaasi? Nyt on kesä, mutta sitä ei silti kannata käyttää vain vetelehtimällä omassa huoneessa. Toivottavasti kaikki löytävät itselleen mukavaa ja myös rentouttavaa kesäpuuhaa!

Laura Levä

 


Kategoria: Arkielämää