Talvi inspiroi

Ensimmäisten lumihiutaleiden pudotessa maahan jäin miettimään, mihin tämä vuosi on mennyt. Onko se ollut sellainen kuin halusin? Ei aivan. Ja siitä motivoituneena olen alkanut suunnitella ensi vuotta. On jo korkea aika nousta tästä röllipeikonkolosta, vetäistä hihat ylös ja alkaa hommiin että vuodesta 2017 tulisi kaikkien aikojen paras. Erityinen.

Ykkösenä listalla on ymmärtää oma arvo ja se, etten saa antaa itseni jäädä muiden jalkoihin vaikka pieni olenkin.

Talvi on juuri sopivaa aikaa istua sisällä ja miettiä näitä asioita, sitä, mitä tulevaisuudeltaan tahtoo. Järjestellä ajatuksiaan. Itselleni koittaa 28 kuukauden päästä aika, jolloin loppuu peruskoulu ja siirrytään seuraavalle asteelle, joten viimeistään nyt kannattaa ottaa kaikki ilo irti peruskoulusta.

Odottelen muuten parhaillani jännityksessä lätäkön toiselta puolelta saapuvia vesivärejä ja waterbrusheja. Luonnosvihko istuu jo pöydällä, vielä tarvitsee kunnon paperiarkin niin voin alkaa työskennellä kunnolla. Mutta hyvinhän tässä ehtii harjoitella anatomiaa odottaessa.
Olen ajatellut kuvaavani videon liittyen piirtämiseen. Siitä lisää, kunhan on ajankohtaista.

Hyvää alkutalvea!

Jasmi Kimpimäki

 


Kategoria: Arkisto 2016