Elokuun pääkirjoitus

Kesä. Loppukesä. Syyskesä. Itse haluaisin ajatella, että jo alkusyksy.

Heinäkuun taittuminen elokuuksi, kesän vaihtuminen syksyksi, on aina eräänlainen uuden alku. Ihmiset palaavat kesän jäljiltä ”normaaliin päiväjärjestykseen”. Koulut, työt ja harrastusryhmät alkavat, nuorisotilat avaavat ovensa, lempitelkkarisarjat palaavat kesätauolta... Joku  remontoi elämäntapojaan,  joku toinen valmistautuu ”tulevaan vuoteen” säilömällä marjat ja sienet taas vuoden tarpeisiin… Itse asiassa elokuulla saattaa olla vahvempi symbolinen ’uuden’ merkitys kuin varsinaisella vuodenvaihteella.

sunflower-187985_1280.jpg

Myös Kantin toimituksessa on käännetty katseet kohti syksyä ja odotetaan jo innolla sen mukanaan tuomia juttutuulahduksia. Uutta materiaalia julkaistaan Kantin lukijoiden iloksi viikoittain ajankohtaisista ja kiinnostavista sisällöistä (tietysti!). Kuukausittaiseksi vakiojutuksi pääkirjoituksen rinnalle nousee ajankohtaista aihetta käsittelevä blogikirjoitus, joka syntyy aina vaihtuvan nuorisotyöntekijän kynästä. Luvassa on myös lukijakysely, some-haasteita....

Mitä muuta keksittäisiin? Sano sä! Mistä aiheesta haluaisit lukea Kantista? Mikä juuri NYT kiinnostaa eniten? Kaikki ehdotukset juttuaiheista ja toteutustavoista ovat Tervetulleita!

Viimeisenä, mutta ehkä kaikkein tärkeimpänä − Kantti kaipaa kovasti uusia tekijöitä! Kirjoittajia, kuvaajia, bloggaajia, videobloggaajia… Voisitko se olla sinä? Tai tiedätkö jonkun muun, joka haluaisi olla tekemässä seudun parasta verkkolehteä? Ilmianna itsesi tai kaverisi ASAP Laughing

Psst… Muistathan seurata Kanttia somessa ja osallistua ja jakaa sisältöjä muidenkin iloksi!?

Facebook Verkkolehti Kantti
Instagram @verkkolehtikantti
Twitter @verkkolehti

Mirka Mäki-KalaKategoria: Arkisto 2015