REMPAX -leiri 2011

6.6.2011 maanantai
Tulimme Kuorasjärven leirikeskukseen Alavuden Sydänmaalle aamupäivällä. Ensin söimme ja sitten aloimme tehdä töitä. Me kävimme ensin mittaamassa ikkunoiden koon ja sen jälkeen leikkasimme verhokangasta joista teimme verhot. Laitoin nuppineuloja ja ajoin ompelukoneella. Pojat maalasivat mökkejä, sahasivat oksia, yms..

Sitten oli päivällinen, jonka jälkeen oli vapaa-aikaa. Sillon käytiin veneilemässä, saunassa, uimassa ja jotkut kalastivat, yms.. Illalla paistoimme makkaraa, heitimme tikkaa, söimme iltapalan ja menimme nukkumaan.

7.6.2011 tiistai
Aamulla oli herätys puoli yhdeksän ja aamupala. Herääminen oli osalle vaikeaa, mutta kaikki kuitenkin heräsi:) Sitten oli taas töiden aika, osa lähti Kessulaan ja mä jäin ompelemaan verhoja. Ruuan jälkeen osa lähti käymään kioskilla ja osa teki jotain muuta. Illalla kävimme taas saunassa ja paistoimme makkaraa. Sitten menimme nukkumaan.

8.7.2011 keskiviikko
Aamulla herätys oli taas kello 8.30. Sitten oli aamupala ja mökien siivoamista ruokaan asti. Ruuan jälkeen meille jaettiin palkka 50e ja sen jälkeen lähdimme kotiin..
Leiri oli aivan mahtava ja olisi voinut kestää vähän pitempäänkin, mutta ensivuonna on toivottavasti uudelleen:)

Teksti ja kuvat: Pinja Suvanto
Ylistaron toimitusKategoria: Arkisto 2011