Provinssi 2015

concert-768722_1280.jpg

Neljä päivää täyttä ihmisten juhlaa

Tänä vuonna Provinssi on kokenut monenmoisia uudistuksia; perinteinen kolmen päivän festari on muuttunut neljän päivän juhlinnaksi, ja tapahtuman lisäpalveluihin, kuten ruoka- ja juomatarjontaan, oheisohjelmaan ja festivaalialueen somistukseen on panostettu poikkeuksellisen paljon. Provinssin väki on saanut värvättyä mukaan lähes 130 esiintyjää. Alueelta löytyy jättiteltta Pink Stage, uudelleen käyttöön otettu Cargo Pavillion sekä maailmanpyörä päälavan vierestä.

Uskomaton artistikattaus

Provinssiin on saatu tänä vuonna mukaan paljon nimekkäitä ja uskomattoman kovia bändejä ja festarien rock-kattaus onkin laajempi kuin vuosiin!  Keskiviikkona kovan neljän päivän putken aloittavat mm. Muse ja Die Antwoord. Torstain megatähdiksi ovat nousseet mm. Calvin Harris, Hollywood Undead, Milky Chance sekä suomalaisina Kaija Koo ja Elastinen. Perjantaina keikkoja vetävät mm. Deadmau5, Apocalyptica, Haloo Helsinki!, JVG ja Disco Ensemble. Viimeiseksi päiväksi keikkansa vetämään on saatu mm. Faith No More, Krewella, Apulanta, Kasmir sekä Jenni Vartiainen. Joka päivä kuuntelijoille on myös tarjolla suomimetallin ykkösnimeä, Stam1naa. Musiikkia löytyy siis laidasta laitaan ja musiikkimausta toiseen!

Koko Provinssin ajan keikkojen rinnalla on mahdollista osallistua paljon panostettuun oheisohjelmaan, joka sisältää mm. Provinssi Tubemiitin Cargo Pavillion teltassa.

Tänään klo 16.00 on tarkoitukseni astua tutusta Länsiportista sisään, saavuttaa festarifiilis ja kokea uudistettu unohtumaton Provinssi!  

Sofia MäntyKategoria: Tapahtumat