Nuorisotyön vetovoimaa

Nuorisotyön vetovoimaa – parhaita käytäntöjä järjestöiltä

Vitriini -kabinetissa keskusteltiin järjestötoiminnan kehittämisestä. Allianssin Vetovoima-hankkeen tutkimuksen ja kehittämisen tuloksia käsittelemässä olivat järjestöyhteistyöstä kiinnostuneet. Ohjelmaan osallistujilla oli mahdollisuus myös tutustua sparraukseen eli argumentointiin menetelmänä ja hankkia parhaat käytännöt vinkit omaan tekemiseen.

Nuorten järjestöosallistuminen muutoksessa

Kaksiosaisessa tutkimuksessa aluksi tutkittiin ja selvitettiin nuorten järjestöosallistumista ja siinä tapahtuvia muutoksia. Toisessa osassa etsittiin uusia järjestöosallistumisen muotoja sekä kehitettiin toiminnan sisältöä yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa. Tavoitteena oli luoda uudenlaisia toimintamalleja. Hankkeessa on ollut mukana erilaisia ja eri kokoisia järjestöjä.

Luento oli niin täyteen tupattu, että kiinnostuneita kuulijoita jäi ovien ulkopuolelle.

Sofia Mänty ja Aurora PiirtoKategoria: Tapahtumat