Nuorisotyöpäivät 2015: Nuori Espoo

nuoriespoo.jpg

Nuori Espoo

Espoon nuorisopalveluille on toteutettu uuden nuorisostrategian jalkauttava konsepti, joka houkuttelee nuoria mukaan yhdessä tekemiseen. Nuori Espoo brändi perustuu ennen kaikkea toiminnalliseen ajatukseen ja tavoitteena on aktivoida ja innostaa sekä espoolaisia nuoria, kuin myös nuorten parissa työskenteleviä yhteiseen tekemiseen, aloitteellisuuteen ja osallistumiseen.

Valtikka -salissa pidetty Espoon kaupungin nuorisopalveluiden tuottama ohjelma kertoi heidän lanseerauskampanjasta ja sen tarjonnasta espoolaisille lapsille ja nuorille eli monipuolisesta ja turvallisesta vapaa-ajan toiminnasta. Kampanja toteutettiin viime vuoden syksyllä.

Koko nuorisolla ei voi olla yhtenäisyyden tunnetta, vaan se on rajattava tietyille alueille. Nuori Espoo hankkeessa Espoon kaupungin eri toimijat pyrkivät tiiviiseen yhteistyöhön. Sali oli seiniä myöten ihmisiä täynnä ja aihe puhutti kuulijoita. Ohjelman aikana oli myös mahdollisuus keskustella ja kuulla ajatuksia brändäyksestä sekä sen merkityksestä nuorisotoiminnassa.

Sofia Mänty ja Aurora PiirtoKategoria: Tapahtumat