Nuorisotyöpäivät 2015: Gallup

1. Kuinka organisaationne vaikuttaa nuorten elämään?
2. Mitä luentoa odotat eniten?
3. Mitkä ovat tavoitteenne tälle päivälle?

Suomen NMKY
Ari Inkinen, kehitysjohtaja
1. Itse asiassa aika monellakin lailla. NMKY on liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- ja lastensuojelujärjestö. Meillä on leiri- ja retkitoimintaa, seikkailukasvatusta, musiikkiopistoja, sosiaalista nuorisotyötä, lastensuojelun jälkihoitoa, asumispalveluita, partiota ja monikulttuurisuutta.
2. Nuorisotyötä palveleva uusi nuorisolaki ja Nuorisopolitiikan kehittämisohjelma 2016-2019
3. Meillä on tässä arvo- ja päihdekasvatusohjelma Camera obscura. He, jotka haluavat keskustella sen järjestämisen yksityiskohdista, niin tämä on hyvä hetki. Tai sitten, jos joku ajattelee, että haluaa sen omalle paikkakunnalleen, niin saa tulla hakemaan tietoa.

DSC_0008.jpg

Suomen NMKY. Ari Inkinen oikealla

NNKY =nuorten naisten kristillinen yhdistys
Arja Behm-Himanka, Talouspäällikkö
1. Valtakunnallinen järjestö. Olemme nuorisotyötä tekevä järjestö. Tarjoamme vertaistukea nuorille naisille ja tytöille. Toimintaamme on 120 eri maassa.
2. Kaikki kiinnostavat paljon, ehkä eniten Nuorten globaali arki ja nuorisotyö. Kollegani Ilona Yrjöläkään ei ole vielä päättänyt, minne menee. Meillä on kuitenkin tämä esittelypiste tässä ja täällä täytyy olla aina joku.
3. Saada uusia verkostoja ja tuoda esille omaa toimintaa. 

DSC_0013.jpg

NNKY. Arja Behm-Himanka oikealla

Sofia Mänty, Aurora Piirto
Kuvat: Aurora PiirtoKategoria: Tapahtumat